'Liverpool biedt Koeman weerzien met Mané aan bij vertrek Messi'

27 augustus 2020, 12:59

Ronald Koeman wordt gelinkt aan een weerzien met Sadio Mané (28). De buitenspeler van Liverpool is aangeboden aan de Catalanen, in het scenario waarin Lionel Messi inderdaad besluit te vertrekken. Eerder werkte de Nederlander erg prettig met de aanvaller samen in het tijdperk bij Southampton, waardoor een hereniging niet ondenkbaar is.

Dat schrijft het Spaanse SPORT én El Mundo Deportivo althans. Hoewel Liverpool zelf een voorzetje zou hebben gegeven voor de deal, betekent dat zeker niet dat ze hem voor een appel en een ei zouden willen laten gaan. Mané moet nog zo'n honderdtwintig miljoen euro kosten, als FC Barcelona hem wil overnemen van The Reds

Lees ookMessi: 'City doet een voorstel'

Gezien de goedbezette voorste linie van de Catalanen zal de transfer alleen een optie zijn, als Messi daadwerkelijk de deur achter zich dicht trekt in Catalonië. Hoewel het daar momenteel wel veel schijn van heeft, is die kogel nog niet helemaal door de kerk. Sané staat sinds 2016 onder contract tot Liverpool, waar zijn contract nog tot en met 2023 loopt. Eerder kwam hij uit voor Southamtpon, RB Salzburg en FC Metz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen