'Koeman moet een lijmpoging wagen bij boze Messi'

1 september 2020, 16:02

Ronald Koeman wil Lionel Messi proberen om op andere gedachten te brengen. De Nederlandse coach is door FC Barcelona naar voren geschoven om een gesprek te hebben met de kleine Argentijn, die zijn vertrekwens heeft neergelegd in Catalonië. Eerder werd een lijmpoging van preses Josep Bartomeu terzijde geschoven door Messi.

Dat schrijft het goed ingevoerde RAC1 althans. Koeman moet volgens de radiozender misverstanden uit de weg helpen en hem alsnog voor de club zien te behouden. Enkele dagen geleden deed Messi uit onvrede een transferverzoek bij de clubleiding. Volgens zijn eigen inzicht mag hij zelfs deze zomer transfervrij vertrekken uit Camp Nou, Koeman moet dat voorkomen.

Dat het transferverzoek gebeurde uit onvrede over het eerste gesprek met Koeman, wordt overigens met klem ontkend door Rob Jansen. Volgens de zaakwaarnemer van Koeman is de inhoud van het gesprek dat in de Catalaanse media verscheen, 'complete onzin', zo vertelde hij tegenover de Volkskrant. Koeman zou Messi hebben gezegd dat het gedaan was met zijn privileges, waardoor de sterspeler boos zou zijn geweest.

Lees ook: Project FC Barcelona: deze keuzes maakte Koeman tot dusver

Gang naar Manchester City

Zodoende wordt een transfer naar Manchester City steeds concreter. Engelse, Spaanse en Argentijnse media zijn op de hoogte van de interesse van The Citizens, die met drie ruilspelers (Eric García, Gabriel Jesus en Angelino) aardig materiaal hebben om te ruilen. Tevens zou Messi zelf ook naar zijn oude coach Pep Guardiola willen. Sergio Agüero gooide nog wat olie op het transfervuur: hij haalde zijn rugnummer '10' weg uit al zijn social media-namen. Volgens Engelse geruchtenmedia een hint naar de komst van zijn goede vriend Messi, wie hij zijn rugnummer gunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen