Luis Suárez: 'Als de tijd rijp is, laat ik van me horen'

27 augustus 2020, 17:05   Bijgewerkt: 1 september 2020, 16:01

Er is de voorbije dagen veel gezegd en geschreven over de toekomst van Luis Suárez. De Uruguayaanse aanvaller wil zelf het liefst bij FC Barcelona blijven, maar zou van Ronald Koeman mogen uitkijken naar een nieuwe club. Inmiddels begint Suárez zich behoorlijk te storen aan de berichtgeving rond zijn persoon.

Via Instagram laat Suárez zijn onvrede blijken. 'Er zijn mensen die namens mij spreken of dingen over mij zeggen, terwijl ik al jaren geen relatie meer met ze onderhoud', begint de Uruguayaan zijn korte boodschap. 'Als de tijd rijp is, laat ik van me horen. Niet alles is waar.' Eerder deze week reageerde Suárez met applaus-emojis op een tweet van Carles Puyol, die zijn steun aan Messi uitsprak.

Ajax is één van de clubs die hoopt te profiteren van de situatie van Suárez. Volgens directeur voetbalzaken Marc Overmars is de kans echter 'heel klein' dat de Uruguayaan deze zomer terugkeert in Amsterdam. Suárez zelf zou [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/371528/begeerde-suarez-voelt-niets-voor-terugkeer-naar-oude-club-ajax/,_blank,niet veel voelen] voor een nieuw dienstverband bij Ajax.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen