'Zlatan en AC Milan bereiken akkoord over contractverlenging'

27 augustus 2020, 21:05   Bijgewerkt: 27 augustus 2020, 21:22

Er is duidelijkheid over de toekomst van Zlatan Ibrahimovic, zo meldt Gianluca Di Marzio. De transferspecialist schrijft donderdagavond dat de Zweedse superster met AC Milan een akkoord heeft bereikt over een contractverlenging. De 38-jarige aanvaller blijft tot de zomer van 2021 verbonden aan de Italiaanse club.

Fabrizio Romano, die net als Di Marzio bovenop het transfernieuws zit, is iets minder stellig. Hij laat weten dat AC Milan erop vertrouwt dat Ibrahimovic ook volgend seizoen in San Siro is te bewonderen. De Zweed maakte in januari zijn comeback bij AC Milan. Hij bewees dat leeftijd slechts een getal is en leidde de Italiaanse club naar de zesde plaats in de Serie A.

Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Ibrahimovic, verzekerde woensdag dat er nog geen akkoord was met AC Milan. "Het gaat niet om geld. Er zijn twee partijen nodig om een huwelijk te laten slagen. Als Ibrahimovic niet wilde blijven, waren er geen onderhandelingen geweest. Ik ben optimistisch. Ik werk niet om problemen te creëren, maar om oplossingen te vinden", zei hij tegen Sky Sport Italia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen