'Messi kondigt spoedig aan dat zijn vertrek bij Barça vaststaat'

28 augustus 2020, 07:42

Er is de laatste dagen veel gezegd en geschreven over de toekomst van Lionel Messi. De Argentijn zelf houdt zijn kaken echter voorlopig op elkaar. Daar komt snel verandering in, klinkt het in Spanje. Messi maakt ergens de komende dagen bekend dat zijn vertrek bij FC Barcelona vaststaat.

Via zijn social media-kanalen zal Messi bevestigen dat hij FC Barcelona deze zomer gaat verlaten. De zesvoudig Gouden Bal-winnaar maakte dinsdag aan de clubleiding kenbaar te willen vertrekken. De aanhang van FC Barcelona hoopt dat Messi zijn vertrekwens gebruikt als pressiemiddel om Josep María Bartomeu op te laten stappen, maar de Argentijn lijkt ook bij een vertrek van de clubpresident te willen vertrekken.

Manchester City zou de beste papieren hebben om Messi in te lijven. De aanvaller wil graag weer samenwerken met Pep Guardiola en zou zelfs al met de Spaanse trainer gesproken hebben over een overgang naar het Etihad Stadium. Volgens Sport bereidt de Engelse grootmacht een bod voor op Messi. Voor honderd miljoen euro plus Eric García, Bernardo Silva en Gabriel Jesus willen City La Pulga bij Barça losweken.

Lees ookProject FC Barcelona: deze keuzes maakte Koeman tot dusver

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen