Frankfurt-trainer: Ajax is 'wel eventjes wat anders' dan PSV

28 augustus 2020, 16:38

Eintracht Frankfurt-trainer Adi Hütter weet het zeker: Ajax is kwalitatief een stuk beter dan PSV. De oefenmeester won eerder tijdens de oefencampagne met 1-2 van de Eindhovenaren, maar verwacht dat Ajax een maatje te groot is in het duel van komende zaterdag.

Dan oefenen beide ploegen tegen elkaar. Eintracht, met Jetro Willems en Bas Dost in de gelederen, maakte tegen PSV een goede indruk. Hütter ziet het duel tegen Ajax echter als een van een andere orde. "Deze tegenstander is nog wel eventjes van een iets ander niveau dan PSV. Ajax is in Nederland de absolute maatstaf der dingen. Ik verwacht dat de vermoeidheid ons ook wel een beetje parten zal spelen, maar dat hoort er nu eenmaal bij in de voorbereiding", klinkt het tegenover de Duitse pers.

Frankfurt, dat dit seizoen geen Europees voetbal speelt, moet volgens Hütter wel het veldspel verbeteren. Dat hoopt het te doen tegen Ajax, maar hij is ook beducht voor een nederlaag. "We spelen wel tegen een ploeg die de grenzen van onze mogelijkheden kan blootleggen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen