Tevredenheid bij Cambuur: "Het was echt een prima begin"

28 augustus 2020, 23:40

Bij SC Cambuur zijn er alleen maar lachende gezichten na de eerste competitiewedstrijd in bijna zes maanden tijd. Tegen NEC won de club de eerste competitiewedstrijd van het seizoen met 2-0 en na afloop was het hele Cambuur-kamp content met de zege.

Zo ook Sven Nieuwpoort, die de score na rust opende met het hoofd. "Het was echt een prima begin, maar de eindpass was net iets te vaak niet goed vanavond", klinkt het op de eigen clubkanalen. Uiteindelijk kwam het door zijn kopgoal en een benutte pingel van Robert Mühren goed in Leeuwarden. "Ik ben blij met mijn eerste treffer in het geel-blauw."

Overigens gaf Nieuwpoort bij FOX Sports toe dat zijn goal niet had mogen tellen. "Ik moet zeggen: hij ging erin, maar ik was blij dat er geen VAR was. Volgens mij raakte ik hem met mijn hand of met mijn schouder."

Lees ook: Cambuur start goed met degelijke thuiszege op NEC

Ook trainer Henk de Jong is blij met de overwinning en wijst voor het af en toe stroperige spel naar de lange coronastop. "We speelden goed, maar er is ook ruimte tot verbetering. Al is dat misschien ook wel vanwege het feit dat we bijna zes maanden geen competitieduel hebben gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen