Steijn: "Zal niet ontkennen dat ik Immers er graag bij heb"

29 augustus 2020, 09:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

NAC Breda heeft Lex Immers op de korrel. De club van trainer Maurice Steijn is al langer op zoek naar een middenvelder met Eredivisie-ervaring, waarbij de bij ADO Den Haag vertrokken routinier hoog op het wensenlijstje staat van de coach. "Ik zal niet ontkennen dat ik Lex Immers er graag bij wil hebben."

Dat stelt Steijn tegenover BN/De Stem. "Ik heb hem meteen een appje gestuurd omdat ik het vervelend voor hem vond. Lex is mijn aanvoerder geweest bij ADO, ik ken hem echt heel goed. Het zou voor ons zeer zeker een optie zijn", aldus Steijn, die eerder zag dat Jesper Drost (PEC Zwolle), Jonatan Opoku (De Graafschap) en Zian Flemming (Fortuna Sittard) elders tekenden.

Lees ookADO Den Haag en Immers (34) per direct uit elkaar

"Hij kan meerdere posities goed invullen en heeft scorend vermogen. Lex is bij mij van harte welkom. We hebben even contact gehad, daar is het tot nu toe bij gebleven. Het is allemaal erg vers", aldus Steijn, die aanwinst Dion Malone tot aanvoerder benoemde. Thom Haye is reserve-captain van Steijn, die aangeeft dat er nog een ervaren verdediger komt op de plek van Jan Paul van Hecke. Ook een extra optie voorin is nog niet uitgesloten.

Tegenover alle inkomende transfers, staat ook het mogelijke vertrek van Nacho Monsalvo, die NAC Breda om financiële redenen wel wil laten gaan. Ook Anouar Kali en Greg Leigh – die een transfer nog misliep – mogen nog vertrekken bij de Eerste Divisie-club, al is eerst genoemde momenteel nog niet fit. "Steijn: Wanneer hij fit is, bekijken we wat we met hem gaan doen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen