Osman wijst Heerenveen en Heracles af en kiest voor Qatar

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 augustus 2020 – Mohammed Osman had gehoopt zijn loopbaan in Europa voort te zetten, maar heeft uiteindelijk toch gekozen voor het lucratieve avontuur in het Midden-Oosten. De bij Heracles Almelo vertrokken middenvelder gaat aan de slag bij Al Kharaitiyat SC uit Qatar. Toch had hij ook andere opties om zijn loopbaan in Nederland te vervolgen. 

Osman wijst Heerenveen en Heracles af en kiest voor Qatar

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Osman had volgens Voetbal International ook in de Eredivisie actief kunnen blijven: Heracles Almelo heeft een vernieuwde poging gedaan om de middenvelder alsnog te behouden, terwijl sc Heerenveen in de international van Syrië de opvolger zag van de eveneens naar het Midden-Oosten vertrokken Hicham Faik. Beide clubs konden hem echter niet verleiden tot een contract. 

Eerder wees Osman al pogingen uit het Midden-Oosten en Azië nog af, omdat hij hoopte op een Europese club. Dat werd voor Osman in elk geval niet interessant genoeg, waardoor hij voor deze uitdaging koos. Eerder kwam de controleur uit voor onder andere Vitesse en Telstar, dat hem in 2018 verkocht aan Heracles Almelo. Al Kharaitiyat SC is afgelopen jaar gepromoveerd naar het hoogste niveau in Qatar.

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd