'ADO Den Haag haalt Kishna terug met prestatiecontract'

29 augustus 2020, 14:36

ADO Den Haag gaat Ricardo Kishna (25) terughalen naar de Eredivisie. De buitenspeler is transfervrij na zijn vertrek bij SS Lazio en tekent in de Hofstad een prestatiecontract voor één seizoen. Wel is er een optie in het contract opgenomen, om hem daarna nog een jaar bij de Eredivisie-club te houden.

Dat schrijft Omroep West althans. De buitenspeler speelde bijna tien jaar in de jeugdopleiding van ADO Den Haag, alvorens hij in 2010 overstapte naar Ajax, waar hij doorbrak als betaald profvoetballer. Daar verdiende hij een transfer naar SS Lazio, maar door veel blessureleed werd zijn periode daar geen succes. Hij werd verhuurd aan OSC Lille en ADO Den Haag, maar dat bracht hem weinig verandering.

Inmiddels is de buitenspeler transfervrij, omdat zijn verbintenis is afgelopen in Rome. Eerder al waren er geluiden over een terugkeer van de buitenspeler naar ADO Den Haag, maar ditmaal is het echt concreet. Volgens de regionale omroep is de deal zelfs al vrijwel officieel en wordt hij maandag na de medische keuring gepresenteerd, mits die geen problemen aan het licht brengt.

In september 2017 speelde hij zijn laatste optreden in de Eredivisie, toen hij tegen Ajax een hele zware kruisbandblessure opliep namens ADO Den Haag. Sindsdien maakte hij amper nog speelminuten op het hoogste niveau van Nederland. Het wordt de zoveelste transfer bij ADO Den Haag, waar een stille revolutie aan de gang is momenteel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen