'PSV speurt opnieuw in Duitsland en jaagt op linksback Max'

29 augustus 2020, 16:39   Bijgewerkt: 29 augustus 2020, 16:46

Philipp Max moet na Yvon Mvogo de tweede zomeraanwinst van PSV worden. Volgens Bild willen de Eindhovenaren de 26-jarige linksback overnemen van FC Augsburg. De Duitse club heeft een bod van 7,5 miljoen euro ontvangen op Max. Het is geen geheim dat trainer Roger Schmidt een nieuwe linksback op zijn wensenlijstje heeft staan.

Max is een aanvallend ingestelde linksachter die al vijf jaar bij FC Augsburg voetbalt. De Duitser maakte het afgelopen seizoen veel indruk door in competitieverband acht keer te scoren en vijf assists te verzorgen. De voorbije jaren is Max aan diverse grote Europese clubs gelinkt, maar zijn toekomst ligt mogelijk in het Philips Stadion. FC Augsburg zou een transfersom van minstens tien miljoen euro verlangen voor Max.

Er is een club, mogelijk PSV, die concreet is voor Max. "Het klopt dat we een bod op Philipp Max hebben ontvangen. We hebben contact met de geïnteresseerde club, maar we hebben nog geen overeenstemming bereikt over de transfersom", laat directeur Stefan Reuter weten. Max kan na Lars Unnerstall en Timo Baumgartl de derde Duitser in de spelersselectie van PSV worden. Mvogo, een Zwitser, kwam eerder deze transferperiode over van RB Leipzig.

Basisplaats

De gehuurde doelman begint zaterdag in de basis bij PSV, dat een oefenwedstrijd tegen Hertha BSC speelt. Een duidelijk signaal van Schmidt, die Unnerstall en Jeroen Zoet passeert. Baumgartl, Denzel Dumfries, Nick Viergever en Noni Madueke en Maxi Romero ontbreken bij de Eindhovenaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen