RKC Waalwijk pikt defensieve versterking op bij Club Brugge

29 augustus 2020, 20:15

RKC Waalwijk heeft de volgende zomeraanwinst binnen. De Waalwijkse club meldt via de officiële kanalen dat Ahmed Touba overkomt van Club Brugge. De 22-jarige Belgische verdediger met Algerijnse roots gaat voor drie jaar aan de slag in het Mandemakers Stadion,.

Touba is na James Efmorfidis, Thierry Lutonda, Kostas Lamprou en Nicolas Olsak de vijfde aanwinst voor trainer Fred Grim. De verdediger doorliep de jeugdopleiding van Club Brugge, maar brak niet door bij de Belgische club. De voorbije twee seizoenen werd hij gestald bij OH Leuven en het Bulgaarse PFC Beroe.

"Zoals gezegd zijn we geduldig en gedegen op zoek naar kwalitatieve versterkingen voor onze selectie. In de persoon van Ahmed hebben we de gewenste defensieve versterking te pakken", reageert algemeen directeur Frank van Mosselveld. RKC Waalwijk volgde Touba al geruime tijd. "Het is fijn dat de handtekeningen nu staan en Ahmed voor meerdere jaren het RKC shirt gaat dragen. Hij is een jonge, krachtige en talentvolle verdediger die goed past bij onze speelstijl."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen