Overtuigende start Steijn: NAC heeft geen kind aan Jong AZ

29 augustus 2020, 23:57

NAC Breda heeft drie punten overgehouden aan de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Op eigen terrein was de ploeg van trainer Maurice Steijn veel te sterk voor Jong AZ. De beloften uit Alkmaar werden met een 6-1 nederlaag huiswaarts gestuurd.

Het publiek in het Rat Verlegh Stadion zat geen moment in spanning. Al na een halfuur prijkte er 3-0 op het scorebord. Huseyin Dogan opende na een kwartier met een knap schot de score. Op nog fraaiere wijze verdubbelde Mounir el Allouchi tien minuten later de score. Finn Stokkers gooide even later de wedstrijd vroegtijdig in het slot door de 3-0 te maken.

Na rust vielen nog eens vier doelpunten. De eerste twee werden gemaakt door NAC. Roger Riera scoorde vroeg in de tweede helft de vierde goal namens de Bredase club en Joshua Bohui deed tien minuten voor tijd ook een duit in het zakje. Thijs Oosting redde vlak voor tijd de eer van Jong AZ door de 5-1 te maken, waarna ook de 6-1 viel. Die werd gemaakt door debutant Nick Venema, gehuurd van FC Utrecht.

Overige uitslag:

TOP Oss - Helmond Sport 1-2

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen