Messi grote afwezige bij verplichte coronatest van FC Barcelona

30 augustus 2020, 10:51   Bijgewerkt: 1 september 2020, 15:57

Lionel Messi heeft inderdaad de verplichte coronatest van FC Barcelona laten schieten. Die berichten druppelden gisteren (zaterdag) al binnen en zijn vandaag bevestigd: meerdere Spaanse media hebben de Argentijn niet gesignaleerd op Ciutat Esportiva Joan Gamper. Luis Suarez, die mag vertrekken, meldde zich wel op het trainingscomplex.

Alle spelers van Barça dienen zich vandaag te laten testen op het coronavirus voordat Ronald Koeman morgen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen kan beginnen. Echter vindt Messi dat hij geen speler meer is van de blaugranas. Volgens de zeer goed ingevoerde journalist Marcelo Bechler heeft Messi Barça een officiële verklaring gestuurd. 'Daarin zegt hij, op basis van de eenzijdige beëindigingclausule, niet langer speler van de club te zijn.' De vraag is of de Catalanen er net zo over denken.

In Spanje wordt vermoed dat Messi ergens de komende dagen publiekelijk gaat aankondigen dat hij FC Barcelona deze zomer wil verlaten. Onder meer Paris Saint-Germain, Juventus en Inter worden genoemd als bestemming van Messi, maar Manchester City lijkt op dit moment de beste papieren te hebben om de Argentijn in te lijven. Pep Guardiola, trainer van The Citizens, werd zaterdag nog gespot in Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen