'Udinese verlost Ouwejan uit uitzichtloze situatie bij AZ'

31 augustus 2020 – Thomas Ouwejan verlaat AZ. De 23-jarige linksback gaat zijn geluk beproeven bij Unidese, waar ook Bram Nuytinck, Marvin Zeegelaar, Hidde ter Avest en William Troost-Ekong onder contract staan. Ouwejan wordt dinsdag gepresenteerd bij de Italiaanse club.

'Udinese verlost Ouwejan uit uitzichtloze situatie bij AZ'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt Voetbal International. Tot vorig seizoen was Ouwejan in Alkmaar een vaste basisspeler. Door de stormachtige ontwikkeling van Owen Wijndal raakte hij in de vergetelheid. Ook op het middenveld was er geen plekje voor hem. Vorig week tegen Viktoria Plzen behoorde Ouwejan niet eens tot de wedstrijdselectie van AZ. Hij werd al eens in verband gebrach met PSV, maar AZ wilde geen spelers naar een concurrent laten gaan.

Vanaf morgen is Ouwejan definitief verlost van zijn situatie bij AZ. Volgens VI verkast hij op huurbasis naar Udinese en bevat de constructie een optie tot koop. Udinese eindigde afgelopen seizoen als dertiende in de Serie A.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd