Sow-soap ten einde: aanvaller keert terug in selectie RKC

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 september 2020 – De soap rondom Sylla Sow lijkt definitief ten einde. De aanvaller verloor eerder een arbitragezaak waarin hij een vertrek wilde forceren en heeft met RKC Waalwijk afgesproken dat hij per heden weer aansluit bij de A-selectie. Daarom stond hij dinsdag voor het eerst op het trainingsveld van de Eredivisie-club. Mogelijk komt hij vrijdag alweer in actie.

Sow-soap ten einde: aanvaller keert terug in selectie RKC

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft het Brabants Dagblad. De aanvaller had zijn zinnen gezet op een transfer en spande onlangs een arbitragezaak aan tegen de club, die hij uiteindelijk verloor. De aanvaller van de Waalwijkers dacht een optie in zijn contract te kunnen aanvechten, maar de arbitragecommissie vond die passage in de verbintenis gewoon rechtsgeldig, waardoor hij moest blijven.

Ook een verzoek om contractontbinding werd afgewezen in Zeist. De buitenspeler wil(de) voor 250.000 euro naar KAS Eupen en trainde tot vandaag (dinsdag) al de gehele voorbereiding niet mee bij de Brabanders. Desondanks mag hij per heden weer aansluiten bij de selectie van Fred Grim, waarin hij afgelopen seizoen een vaste waarde was.

Daarom hoopt Grim hem aanstaande vrijdag al speeltijd te geven in de oefenwedstrijd tegen KV Mechelen, zodat hij ritme op kan doen richting de start van de Eredivisie. Sow is fit genoeg om aan te sluiten bij de trainingsessies, waardoor speeltijd in het oefenduel niet onmogelijk is. 

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd