RKC pakt door en voegt ook Ngonge (20) toe aan selectie

1 september 2020, 17:43

RKC Waalwijk heeft de smaak te pakken op de transfermarkt. Voor de vierde dag op rij wordt er een aanwinst gepresenteerd, ditmaal is het Cyril Ngonge (20, op archiefbeeld). De aanvaller die vorig seizoen zijn minuten maakte namens Jong PSV wordt overgenomen van Club Brugge en tekent een contract tot en met 2023 bij de Eredivisieclub.

Dat heeft RKC Waalwijk laten weten op de clubkanalen. "Cyril is een jongen die we al een tijdje op de korrel hebben", verzekert algemeen directeur Frank van Mosselveld. "Met zijn komst halen we onze gewenste aanvallende versterking in huis. Hij is snel, behendig en is iemand die continu voor dreiging weet te zorgen. We zijn dan ook erg blij dat we Cyril aan ons hebben kunnen binden."

Ngonge was eerder in beeld bij FC Utrecht en ook PSV had een koopoptie voor 750.000 euro, maar vond die te gortig om te lichten voor de buitenspeler. In 22 duels in de Eerste Divisie maakte Ngonge zeven doelpunten en gaf hij drie assists namens de beloftenploeg van de Eindhovenaren. Hoeveel RKC Waalwijk betaalt voor de aanvaller, is onbekend.

De afgelopen dagen kwamen Ayman Azhil (Bayer Leverkusen), Ahmed Touba (Club Brugge) en Vurnon Anita (transfervrij) al definitief binnen bij RKC Waalwijk. James Efmorfidis, Kostas Lamprou en Nicolas Olsak zijn de andere zomeraanwinsten voor Fred Grim, die ook weer kan beschikken over Sylla Sow.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen