Nederland
1 – 0
Gibraltar

Ook Inter doet geen poging bij Messi, Vidal wél in beeld

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 september 2020 – Internazionale gaat deze zomer niet achter Lionel Messi aan. De Serie A-club werd al vaker gelinkt aan de kleine Argentijn, maar serieus hoeven die geruchten niet genomen te worden, stelt Inter-directeur Piero Ausilio. "Iedereen zou Messi willen kopen, maar dat is niet realistisch voor ons." Aleksandar Kolarov (AS Roma) is wel op weg naar Milaan.

Ook Inter doet geen poging bij Messi, Vidal wél in beeld

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat vertelt hij tegenover Sky Sports Italia. Internazionale is de tweede club die vandaag (dinsdag) afhaakt voor Messi, want Pep Guardiola zou de sterspeler hebben verteld dat The Citizens de financiële middelen niet hebben om hem te halen. Dat geldt voor Inter ook. "Ik weet niet waar de geruchten vandaag komen, maar het crazy", aldus Ausilio, die daarmee een streep zet door de transfer van Messi naar Internazionale. Woensdag (morgen) zit Messi sr. om tafel met de clubleiding van FC Barcelona om de toekomst van de aanvaller te bespreken.

Sowieso hebben Internazionale en FC Barcelona nog niet echt om tafel gezeten over aanvaller, want Lautaro Martínez wordt weliswaar volop aan de Catalanen gelinkt, maar daarover wordt niet onderhandeld. Ausilio: "We zijn nooit gestart met officiële gesprekken met Barcelona voor Martinez." Eerder kwam Josep Bartomeu tot dezelfde woorden en volgens Ausilio zou een overgang niet tot de opties behoren.

Lees ook: 'Guardiola verzoekt Messi toch bij Barça te blijven'

Inkomende tansfers
Verder werd de sportief directeur ook gevraagd naar de mogelijke komst van Chelsea-middenvelder N'Golo Kanté en Arturo Vidal. "We hebben zeker interesse in Vidal, maar momenteel is hij nog speler van FC Barcelona. Als ze hem onder de juiste voorwaarden willen laten gaan, zullen we het overwegen om hem te halen." Over Kanté, die vijftig miljoen euro zou moeten kosten, was hij eveneens duidelijk: dat is geen target.

Voor Aleksandar Kolarov geldt hetzelfde. De back van AS Roma is eveneens serieus in beeld bij Inter. "Ik kan bevestigen dat we in gesprek zijn, er bestaat een goede kans dat we hem halen", aldus Ausilio, die een streep zet door de komst van Sandro Tonali. De middenvelder werd gelinkt aan Inter, maar lijkt momenteel hard op weg naar AC Milan.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  LaLiga

  gerelateerd