De Bruyne ontbreekt bij België, seinen op groen voor Jorginho

1 september 2020, 22:21

Kevin De Bruyne ontbreekt de komende interlands vermoedelijk bij België. De middenvelder van Manchester City staat op het punt om vader te worden en is daarom de komende tijd afwezig bij de Rode Duivels. Of hij tegen Nieuw-Zeeland (oefenduel) en IJsland en Engeland (Nations League) in actie komt, is dan ook zeer twijfelachtig.

De Bruyne en zijn vrouw Michèle Lacroix verwachten op korte termijn hun derde kind, een zusje voor Mason Milian (4) en Rome (1). Daarom heeft De Bruyne vrijaf gekregen van bondscoach Roberto Martínez, die eerder Divock Origi, Dedryck Boayta, Elias Cobbaut, Hendrik Van Crombrugge en Nacer Chadli met blessures zag afhaken. Thomas Vermaelen kreeg bovendien geen toestemming om af te reizen naar Europa vanuit Japan.

Jorginho bij selectie Italië, Sandro Tonali niet

Voor de Italiaanse bondscoach Roberto Mancini kwam er beter nieuws. Middenvelder Jorginho moest extra coronatests ondergaan nadat hij in aanraking was geweest met een besmet persoon, maar inmiddels staan alle seinen op groen en is hij aangesloten bij de selectie. Dat geldt niet voor Sandro Tonali die op weg is naar AC Milan. Ook hij moest extra tests ondergaan, maar omdat de resultaten zolang op zich lieten wachten, zette Mancini zelf een streep door zijn oproep. De Italianen spelen onder andere tegen Nederland in de komende periode.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen