'Juventus nadert persoonlijk akkoord met Suarez'

2 september 2020, 07:51   Bijgewerkt: 2 september 2020, 10:20

Juventus is topfavoriet om Luis Suarez in te lijven. Meerdere Italiaanse media verwachten een persoonlijk akkoord tussen de 33-jarige Uruguayaan en de club uit Turijn. Als hij inderdaad FC Barcelona voor Juventus verruilt, gebeurt het transfervrij. Ondertussen is Gonzalo Higuain op weg naar de Major League Soccer.

Volgens La Gazzetta dello Sport zijn beide partijen het op de eerste punten al eens geworden. Suarez kan in Italië een jaarsalaris van tien miljoen euro tegemoet zien. Volgens de roze sportkrant ziet Juventus dat als een aanvaardbare investering, mits El Pistolero het met Barça eens wordt over een transfervrij vertrek. Voor Ajax zou dat een definitieve streep door de rekening betekenen. Vanuit Catalonië klonk dinsdag nog dat Marc Overmars Suarez beloofd had deze week met een aanbieding te komen.

Higuain

De eventuele komst van Suarez naar Juventus houdt verband met het vertrek van Higuain. Van de 32-jarige Argentijn werd al duidelijk dat Juventus van hem af wil. TyC Sports weet te melden dat een Amerikaans avontuur bij Inter Miami lonkt voor Pipita. Vorige maand bewandelde Blaise Matuidi hetzelfde pad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen