Europees duel Willem II dag vervroegd, geen risico met oefenpot

2 september 2020, 14:10   Bijgewerkt: 16 september 2020, 12:28

Het Europese duel van Willem II met Progrès Niederkorn is een dag vervroegd. Dat betekent dat de Tilburgers op woensdag 16 september in actie komen. Het verzoek kwam van de Luxemburgse opponent en is zowel door Willem II als de UEFA gehonoreerd.

'Op zondag 13 en 20 september speelt Progrès Niederkorn twee competitiewedstrijden. Willem II start op zaterdag 12 september het seizoen in Heerenveen en speelt zondag 20 september de eerste thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Het verplaatsen van de wedstrijd naar woensdag 16 september past daardoor beter in het schema van beide ploegen', licht Willem II toe op het eigen clubkanaal.

Over twee weken vindt de aftrap om 18.30 uur plaats. Het duel op Luxemburgse bodem wordt niet in het stadionnetje van Progrès Niederkorn gespeeld, maar in het gemeentelijke stadion van Differdange. De thuishaven van de Willem II-opponent voldoet niet aan de voorwaarden van de UEFA.

Oefenduel geannuleerd

Vanwege het drukke schema en blessureleed, heeft Willem II besloten het vriendschappelijk duel van vrijdag met KRC Genk geannuleerd. Met het oog op de seizoensouverture van volgende week wil trainer Arie Koster geen enkel risico nemen.

Lees ook: Willem II enkele weken zonder aanwinsten Wriedt en Owusu

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen