Heracles ruim langs Jong Utrecht, maar Bakis valt geblesseerd uit

3 september 2020, 09:29

Dankzij een vliegende start heeft Heracles Almelo woensdag simpel afgerekend met Jong FC Utrecht in een oefenduel. De Eredivisie-ploeg won met 4-0 door drie doelpunten die in de eerste twintig minuten vielen.

Al na vier minuten trof Mohamed Amissi doel door een rebound binnen te lopen. Na een heerlijke actie van Lucas Schoofs kon Teun Bijleveld vervolgens al in de zestiende minuut de 2-0 maken. De middenvelder schoot drie minuten later ook de 3-0 tegen de touwen, waardoor het duel al beslist was. Daarna nam Heracles wat gas terug, maar scoorde het nog wel een keer. Dat gebeurde in de tweede helft via Noah Fadiga. Hij profiteerde van slecht keeperswerk van Jord Ruijgrok: 4-0.

Toch was er ook echt nieuws voor Heracles Almelo. De nieuwe spits Sinan Bakis viel na een uur namelijk uit met een blessure. Hoe ernstig die is, zal later duidelijk moeten worden. Heracles opent het seizoen op zondag 13 september thuis tegen ADO Den Haag.