Bale denkt na over Premier League-terugkeer: "Ik wil voetballen"

2 september 2020, 23:33

Er lijkt deze zomer eindelijk een einde te komen aan de samenwerking tussen Real Madrid en Gareth Bale. De 31-jarige buitenspeler heeft nog een contract voor twee jaar, maar weet dat een vertrek voor iedereen het beste zou zijn. Een rentree in de Premier League ziet hij wel als een optie.

"Als er opties komen uit de Premier League, dan is dat zeker iets waar ik over na zal denken", zegt hij tegen Sky Sports. "We zullen zien wat er gaat gebeuren. Er is in ieder geval nog genoeg tijd in deze transferperiode. Het is zo dat Real Madrid moet beslissen, want ik sta daar onder contract." Vorig jaar was hij op weg naar China, maar werd de transfer op het laatste moment geblokkeerd door Real. "Ik zag dat wel zitten, maar het kon uiteindelijk niet doorgaan. Het is nu aan de club."

Bale maakte af en toe de indruk dat hij weinig zin meer heeft om op hoog niveau te spelen, maar dat bestrijdt hij. "Ik wil voetballen. Ik ben nog steeds gemotiveerd dus de club moet beslissen. Zij bepalen alles. Ik heb nog een contract. Ik ben 31 en voel me in goede conditie. Ik heb nog veel te bieden. Het is aan de club, want ik vind dat ze het vaak erg moeilijk maken als het gaat om mijn situatie op de transfermarkt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen