Vader Nouri gaf Van de Beek toestemming voor rugnummer 34

3 september 2020, 09:22

Donny van de Beek vroeg de vader van boezemvriend Abdelhak Nouri of hij bij Manchester United rugnummer 34 mag dragen. "Donny heeft mij gebeld. En ik heb gezegd dat hij dat moet doen. Ik kan daar alleen maar trots op zijn. Het is een mooi gebaar, super bijzonder voor ons", zegt Mohammed Nouri.

Ook voor de familie Nouri is de droomtransfer van Van de Beek naar Old Trafford zeer speciaal. "Abdelhak reageerde blij. Als hij de naam of stem van Donny hoort, worden zijn ogen groot en kijkt hij gelijk op", vertelt Mohammed, zittend naast Abdelhak, aan de NOS. "Hij hoort alles. Je staat op de luidspreker. Hij weet precies wat je vertelt en waar het over gaat. Dat hoeven wij hem niet te zeggen."

Lees ook: _blank

Van de Beek stelde de familie Nouri als een van de eersten op de hoogte van zijn vertrek naar United. "Hij was ook emotioneel, dat zag je direct. Je ziet het aan zijn gezichtsuitdrukking. Maar wij ook. We zijn blij en emotioneel tegelijk. Alles komt naar boven. Donny en Abdelhak zijn boezemvrienden. Echte vriendschap is het."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen