Pochettino: "Heb nooit een aanbod van FC Barcelona gehad"

3 september 2020, 09:26

Mauricio Pochettino werd na het vertrek van Quique Setién ook een korte periode gelinkt aan FC Barcelona, maar is nooit een serieuze optie geweest. De Argentijnse oefenmeester geeft aan dat de Catalanen zich nooit bij hem hebben gemeld. "Ik heb nog nooit een aanbod van FC Barcelona gehad." De Argentijnse bond deed dat overigens evenmin. 

Dat vertelt hij tegenover FOX Sports Argentina. Pochettino was net als Koeman een van de kandidaten die werd genoemd om de nieuwe trainer in Catalonië te worden, maar concreet werd die aanbieding dus niet. Misschien ook omdat hij ooit heeft aangegeven 'nooit coach van Barcelona' te willen worden in de toekomst. Op die uitspraak komt hij echter terug.

Lees ookPochettino niet naar Barça: "Ik ben fan van Espanyol"

"Ik zat mis toen ik zei dat ik in de toekomst FC Barcelona nooit zou willen leiden. Ik overdreef een beetje overdreven door geen greintje twijfel te laten in mijn uitspraken", aldus de Argentijn, die ook ingaat op de toekomst van Lionel Messi, van wie hij hoopt dat hij doorgaat. "Hij is nog altijd de beste speler van de Primera Division."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen