Hertha BSC-trio ontbreekt bij Jong Oranje in Wit-Rusland

3 september 2020, 10:55

Jong Oranje zal het tegen Wit-Rusland moeten stellen zonder Hertha BSC-spelers Javairô Dilrosun (foto), Deyovaisio Zeefuik en Daishawn Redan. De Bundesliga-club is niet van plan om haar talenten naar het onrustige Wit-Rusland af te laten reizen. Anders dan in Nederland zouden zij bij terugkomst wel in quarantaine moeten in Berlijn.

Dat schrijven het Algemeen Dagblad en het ANP althans. Bruno Labbadia wil de voor Jong Oranje geselecteerde spelers graag zaterdags laten spelen in een oefenwedstrijd van Hamburger SV, waarna ze alsnog aansluiten bij Jong Oranje. Zodoende komen ze dinsdagavond mogelijk nog wel in actie tegen Noorwegen. 

Als ze uit Wit-Rusland komen, moeten ze vijf dagen in quarantaine in Berlijn. In Nederland hebben de spelers dispensatie gekregen en hoeven niet aan de quarantaineplicht te voldoen, ondanks dat ze uit Wit-Rusland komen. Zeer vermoedelijk zal ook Tahith Chong ontbreken, omdat Werder Bremen hem ook niet wil laten afreizen naar Wit-Rusland. Daarover is door de KNVB echter nog niets gecommuniceerd. 

Lees ookJong Oranje krijgt dispensatie

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen