"Voor dit bedrag heeft PSV uitstekende speler aangetrokken"

3 september 2020, 12:08

Huub Stevens denkt dat PSV de centen aan Philipp Max goed heeft besteed. De oud-trainer van de Eindhovenaren werkte bij Schalke 04 samen met de nieuwe linksback van PSV. De Brabanders betaalden minimaal acht miljoen euro voor Max. "Ik denk dat PSV voor dit bedrag een uitstekende speler heeft aangetrokken", aldus Stevens

"Philipp ken ik omdat ik hem bij Schalke als jonge speler nog een tijdje bij de A-kern heb gehad. Hij was toen eigenlijk een linksbuiten, maar ik vermoedde al dat hij op die positie de top niet zou halen", vertelt Stevens in het Eindhovens Dagblad. "Later is hij naar achteren gezakt en dat paste hem veel beter. In de Bundesliga was hij heel constant, vrijwel nooit geblesseerd en met een goede trap kan hij ook wedstrijden beslissen. Hij maakt PSV absoluut sterker."

Na keeper Yvon Mvogo is Max de tweede aanwinst voor PSV uit de Bundesliga. Dat vindt Stevens ook niet vreemd. "Met Roger Schmidt heeft de club nu een bekende trainer, wat interesse van spelers in die competitie kan trekken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen