Assist Max hoogtepuntje bij teleurstellend gelijkspel PSV

3 september 2020, 17:04

PSV heeft een teleurstellend oefenresultaat geboekt: de Eindhovenaren speelden donderdagmiddag op De Herdgang gelijk tegen Viktoria Köln (1-1), dat uitkomt in de 3. Liga van Duitsland. Kersverse aanwinst Philipp Max fleurde zijn officieuze debuut wel op met het geven van een assist.

Roger Schmidt kon niet beschikken over diverse (jeugd)internationals, waaronder Denzel Dumfries, Mohamed Ihattaren, Yvon Mvogo en Jordan Teze. Desalniettemin kon de Duitse trainer een behoorlijke ploeg op de been brengen. Onder meer Lars Unnerstall, Jorrit Hendrix, Pablo Rosario, Donyell Malen en Noni Madueke startten in de basis.

Lees ook: Doan ontbreekt bij PSV om transfer af te ronden

Ook Max verscheen aan de aftrap. De woensdag gepresenteerde linksback gaf meteen zijn visitekaartje af door de openingstreffer van PSV voor te bereiden. Hij bediende op slag van rust Nick Viergever. Dat was ook gelijk een van de schaarse hoogtepunten op het trainingscomplex in Eindhoven. PSV bleek in de tweede helft niet in staat de derdeklasser uit Duitsland te kloppen. Gelijk na de theepauze liet de ingevallen Jeroen Zoet zich verrassen door een zwabberende vrije trap van Marcel Risse, die via de onderkant van de lat raak schoot. Diezelfde Zoet en Erick Gutierrez voorkwamen even later zelfs een achterstand. Ook daarna werd er niet meer gescoord en moest PSV genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen