Goal Diemers helpt Feyenoord niet tegen Club Brugge

3 september 2020, 18:08   Bijgewerkt: 3 september 2020, 18:37

Feyenoord is donderdagmiddag in een besloten oefenwedstrijd onderuit gegaan tegen Club Brugge. De Rotterdamse formatie verloor de vriendschappelijke wedstrijd met 2-1. Mark Diemers maakte zijn eerste doelpunt in dienst van Feyenoord.

Alle goals vielen in de tweede helft. Namens de Belgen opende Odilon Kossounou zeven minuten na rust de score. Diemers, die in de voorgaande oefenwedstrijden niet tot scoren, maakte even later de gelijkmaker. Weer een paar minuten later scoorde oud-Feyenoorder Ruud Vormer de 2-1, wat het winnende doelpunt bleek te zijn.

Voor Feyenoord was het de tweede oefennederlaag op rij. Vrijdag verloor het team van trainer Dick Advocaat nog met 1-0 van Hamburger SV. Eerder in de voorbereiding won Feyenoord van Sparta Rotterdam (3-0), Borussia Dortmund (1-3) en MSV Duisburg (1-2), terwijl er tegen FC Twente (0-0) en Arminia Bielefeld (0-0) werd gelijkgespeeld.

Opstelling Feyenoord: Ten Hove (Troost 15'), Nieuwkoop, Botteghin, Geertruida, Haps, Berghuis, Toornstra, Burger, Diemers (60' Narsingh), Jørgensen, Linssen