Doelpuntrijke oefenzege RKC, speciale middag voor Beugelsdijk

4 september 2020 – RKC Waalwijk heeft in een bijzonder doelpuntrijke oefenwedstrijd KV Mechelen verslagen. De Waalwijkers waren in de laatste test voor de Eredivisie-start met 5-4 te sterk voor de Belgische tegenstander. ADO Den Haag en Sparta Rotterdam kwamen vrijdag ook in actie. Hun onderlinge wedstrijd eindigde in 1-1.

Doelpuntrijke oefenzege RKC, speciale middag voor Beugelsdijk

RKC Waalwijk - KV Mechelen 5-4
In de laatste oefenwedstrijd voor de start van de Eredivisie tankte RKC Waalwijk door vijf keer te scoren tegen KV Mechelen. Dat de ploeg van Fred Grim ook vier tegendoelpunten kreeg, kon de pret niet drukken. Bij de Waalwijkers maakte de in genade aangenomen Sylla Sow zijn rentree. Hij spande een arbitragezaak aan tegen zijn club, maar verloor en staat daardoor weer tot de beschikking van trainer Fred Grim.

ADO Den Haag - Sparta Rotterdam 1-1
Voor Tom Beugelsdijk werd het een gedenkwaardige middag. Het boegbeeld van ADO Den Haag stapte deze zomer naar Sparta Rotterdam en stond in het Kasteel voor het eerst tegenover zijn oude club. Michiel Kramer leek met een rake strafschop ADO de zege te bezorgen, maar vlak voor tijd schoot Jeffry Fortes via de lat de 1-1 binnen.

Eredivisie

gerelateerd