Touré mag na ongepast appje niet meedoen aan benefietwedstrijd

5 september 2020, 14:54

Yaya Touré mag niet mee meedoen aan Soccer Aid. De 37-jarige middenvelder is uit de selectie voor de benefietwedstrijd gezet nadat hij in een WhatsApp-groep grapte dat hij negentien prostituees naar het teamhotel zou kunnen nemen. Bovendien deelde hij een pornofragment. Dat werd hem niet bepaald in dank afgenomen.

Soccer Aid is een jaarlijks terugkerend evenement ten behoeve van Unicef. Tijdens de benefietwedstrijd neemt een Engels team het op tegen een wereldteam. De ploegen bestaan uit (oud-)voetballers, zoals Touré, maar ook onder meer acteurs, muzikanten, presentatoren en tv-persoonlijkheden.

Touré maakte deel uit van het wereldteam, maar werd uit de selectie gezet nadat een aantal teamgenoten zijn beklag deed bij de organisatie. Soccer Aid heeft aan The Sun bevestigd dat de middenvelder vanwege 'ongepaste inhoud in een privé-groep' zondag niet van de partij zal zijn. Touré zelf heeft inmiddels op de commotie gereageerd. Hij heeft spijt van zijn grap en heeft zijn excuses aangeboden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen