Ronaldo-loos Portugal rolt Kroatië op, Fransen verslaan Zweden

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

5 september 2020 – Zonder de impulsen van de grote ster Cristiano Ronaldo heeft Portugal met speels gemak gewonnen van Kroatië. De verliezend finalist van de WK-finale van 2018 liet zich wel heel makkelijk naar de slachtbank leiden en verloor kansloos met 4-1.

Ronaldo-loos Portugal rolt Kroatië op, Fransen verslaan Zweden

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Portugal - Kroatië 4-1
In Groep 3 van League A heeft titelhouder Portugal zaterdag makkelijk gewonnen van de Kroaten. De eerste treffer viel kort voor rust en kwam op naam van João Cancelo. De speler van Manchester City kwam vanaf de rechterkant naar binnen en krulde knap raak in de verre hoek. Gezegd moet worden dat hem geen strobreed in de weg werd gelegd door Kroatië, dat het zaterdag moest doen zonder Luka Modric en Ivan Rakitic en Ivan Perisic. Dat gemis deed zich voelen, vooral in de tweede helft. Portugal was veel sterker en liep makkelijk uit naar 3-0. Diogo Jota maakte na een goede actie vanaf links de 2-0 en na een uur deed João Félix ook nog een duit in het zakje. Hij deed dat met een droge lage knal. Dat doelpunt was bijzonder voor de aanvaller, aangezien het zijn eerste goal is in het shirt van Portugal. Ook André Silva en Bruno Petkovic troffen in de slotfase nog doel: 4-1.

Zweden - Frankrijk 0-1
Een opleving van Kylian Mbappé was voor Frankrijk zaterdag voldoende om Zweden op een nederlaag te trakteren. De sterspeler kwam in de 41ste minuut vanaf de linkerkant naar binnen en voerde zijn actie ver door. Slotstuk was een knappe inzet die vanaf ongeveer de achterlijn door Mbappé toch in het doel werd gedoneerd. Het was de enige goal in de wedstrijd. Eerder in het duel had Olivier Giroud nog een goede kans gehad, maar zijn kopbal vloog naast.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd