Barça: 'Vidal en Suárez weg, Griezmann gaat voor kans'

6 september 2020, 12:32

FC Barcelona gaat op korte termijn afscheid nemen van Arturo Vidal (33) en Luis Suárez (33). Het duo prijkt op de voorpagina van La Gazzetta dello Sport, dat beweert dat de spelers op weg zijn naar respectievelijk Internazionale en Juventus. Over de Chileen is overigens nog wel een financiële beslissing te maken door FC Barcelona.

De Catalaanse club wil namelijk niet meewerken aan de eisen van Vidal, die zes miljoen euro zou willen ontvangen bij zijn vertrek naar de Serie A. Dat is voor hem een voorwaarde om naar Milaan te vertrekken. Van Ronald Koeman heeft de middenvelder gehoord dat hij geen toekomst meer heeft, waardoor zijn onderhandelingspositie sterk is. Toch weigert Barça hem vooralsnog om salaris mee te geven.

Juventus is nog altijd in de race Luis Suárez, maar Andrea Pirlo heeft al aangegeven snel duidelijkheid te willen. De nieuwe coach van de Oude Dame wil zijn ploeg gaan formeren en als de Uruguayaan niet naar Camp Nou wil komen, zou Edinson Cavani een alternatief kunnen zijn om binnen te halen.

Griezmann blijft wel

Antoine Griezman heeft op zijn beurt nogmaals laten weten niet weg te willen. Koeman gaat hem een nieuwe kans geven in de spits, maar daar moet de Fransman zich wel laten zien. Vooralsnog is hij ongelukkig in Catalonië, maar zou desondanks niet bezig zijn met een vertrek, aldus El Mundo Deportivo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen