Ziyech twijfelgeval bij Premier League-start met Chelsea

7 september 2020, 12:50

Hakim Ziyech moet zijn officiële debuut namens Chelsea mogelijk uitstellen. De oud-Ajacied viel in het oefenduel met Brighton & Hove Albion recent uit met een knieblessure en is een serieus vraagteken voor het treffen met opnieuw The Seagulls, ditmaal op de eerste speeldag in Engeland. Ook de inzetbaarheid van aanwinst Ben Chilwell is twijfelachtig.

Dat schrijft Football Londen althans. Ziyech kampt met een lichte knieblessure en is daarom een vraagteken voor het openingsduel, dat pas maandag 14 september op de rol staat. Geen enkele ploeg start de Premier League-campagne later dan The Blues, waardoor Chelsea nog wel genoeg tijd heeft om de Marokkaans international fit te krijgen.

Ziyech heeft de interlandbreak om te herstellen van zijn blessure. Na Brighton & Hove Albion wacht direct het treffen met de regerend landskampioen Liverpool, waardoor Frank Lampard niet te veel risico zal willen nemen met Ziyech. Toch hoopt hij wel dat zijn pupil inzetbaar is komende maandag. Reece James, die ook nog in de ziekenboeg zit, kan vermoedelijk sowieso wel spelen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen