Hrustic vertrekt: Eintracht en Köln hebben interesse

7 september 2020, 14:30

Ajdin Hrustic (24) is hard op weg naar de uitgang bij FC Groningen. De spelmaker staat in de belangstelling van diverse Duitse clubs, waarbij 1. FC Köln en Eintracht Frankfurt momenteel by far de beste papieren hebben om hem in te lijven. De verwachting is zelfs dat het op korte termijn al rondkomt.

Dat schrijven diverse betrouwbare Duitse media. Eintracht Frankfurt is de club die het meest concreet leek voor de diensten van Hrustic, die zondagmiddag in het oefenduel met Arminia Bielefeld al geen minuten meer maakte namens FC Groningen. Kicker meldde dat Frankfurt al een persoonlijk akkoord had, volgens Express.de zou ook 1. FC Köln zich nog in de strijd hebben gemengd.

In de Duitse media wordt de link gelegd met Filip Kostic, die ook onder contract staat bij Eintracht Frankfurt, een vergelijkbaar profiel heeft met Hrustic en een verleden bij FC Groningen. Verschil is wel dat de Serviër een absolute ster was bij FC Groningen, dat met Hrustic een haat-liefdeverhouding heeft. Vorig seizoen werd hij nog uitgefloten door zijn eigen publiek.

Hoeveel geld er voor hem op tafel moet komen, is onduidelijk. Wel is het een aderlating, aangezien eerder ook onder anderen Deyovaiso Zeefuik, Django Warmerdam en Mike te Wierik ook al vertrokken. Anderzijds geeft het wellicht meer financiële opties om een diepe spits aan te trekken, iets dat zeker op het lijstje staat van Mark-Jan Fledderus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen