'FC Twente krijgt ook nul op rekest voor huur Lang'

7 september 2020, 15:30

FC Twente heeft in navolging van Karim El Ahmadi ook nul op rekest gekregen bij Noa Lang (21). De Eredivisie-club hoopte de buitenspeler opnieuw te kunnen huren van Ajax, maar de aanvaller mag niet vertrekken uit Amsterdam. Eerder kreeg het ook bij Jurgen Ekkelenkamp te horen dat hij niet mocht verkassen.

Dat heeft technisch directeur Jan Streuer verteld tegenover RTV Oost. "Ja, het zit nu even niet mee. En dat deed het aan het begin van deze transferperiode wel", erkent Streuer tegenover de regionale omroep over het niet rondkomen van een paar overgangen. "Maar we hebben nog voldoende namen op de lijst staan."

Lees ook: Jans tevreden met selectie: "Kunnen heel aardig meedoen"

FC Twente hoopt zich in elk geval nog te versterken met een creatieve speler voor het middenveld, dan wel aanval. "De laatste oefenwedstrijd heeft geleerd dat we daar ook nog wel versterking kunnen gebruiken", aldus de eerlijke Streuer. "En dat moet een creatieve scorende speler zijn. We gaan het zien."

De jonge buitenspeler maakte in de voorbereiding van Ajax een goede indruk, al lijkt een basisplaats gezien de hevige concurrentie nog wel (veel) te hoog gegrepen. In de afgelopen winter verhuurde Ajax hem aan FC Twente, maar mede door de corona-uitbraak kwam hij slechts tot zeven optredens (één doelpunt) in Enschede.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen