Van Wolfswinkel bedenkt zich en blijft FC Basel trouw

7 september 2020, 18:04

Ricky van Wolfswinkel blijft FC Basel verrassend genoeg trouw. Club en speler kondigden eerder aan dat de 31-jarige spits zijn aflopende contract niet zou verlengen. Twee weken later hebben beide partijen elkaar alsnog gevonden. De Nederlander, die werd genoemd bij FC Utrecht, Sparta Rotterdam en Club Brugge, tekende voor twee seizoenen.

Van Wolfswinkel kwam zelf met het initiatief om nog eens met elkaar om tafel te gaan, zo brengt Basel via de officiële kanalen naar buiten. 'De speler en de club zijn blij dat de tweede poging een positief resultaat heeft opgeleverd', aldus de Zwitsers. "Ik voel mij nauw verbonden met de club. Ik heb, vooral in het voor mij moeilijke afgelopen jaar, veel steun gehad en daar ben ik de club erg dankbaar voor", zegt Van Wolfswinkel.

Van Wolfswinkel heeft een vervelend seizoen achter de rug. Door een hersenaneurysma kwam hij amper in actie. In de kwartfinale van de Europa League tegen Shakhtar Donetsk maakte de voormalig spits van Vitesse en FC Utrecht nog wel een doelpunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen