Dapper Sparta nipt onderuit bij rentree Marco Reus

7 september 2020, 18:52

Sparta Rotterdam heeft zich maandagmiddg kranig verweerd in een oefenduel met Borussia Dortmund. Het elftal van Henk Fraser verloor weliswaar, maar deed dat met een respectabele eindstand: 2-1. De Duitse club speelde met een aantal grote namen, waaronder Marco Reus. De captain van Dortmund speelde na maandenlang blessureleed zijn eerste wedstrijd in zeven maanden.

Ook spelers als Mats Hummels, Julian Brandt, Reinier en Emre Can startten in de basis van Die Borussen. Logischerwijs was Dortmund de bovenliggende partij en hadden de Duitsers de beste mogelijkheden. Desondanks wist Sparta de rust zonder kleerscheuren te bereiken.

Pas na een uur moest Sparta buigen voor de vice-kampioen van Duitsland. Reus, die ook al eens de paal raakte, rondde een solo doeltreffend af. De 2-0 liet niet lang op zich wachten. Die kwam op naam van Nederlander Immanuel Pherai, die van dichtbij raak schoot. In de slotfase wist Sparta de spanning nog terug te brengen. Emanuel Emegha maakte de aansluitingstreffer, maar bleef een stunt daarna uit.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen