Ludovit Reis: "In Lissabon dacht ik: dit moet mijn podium worden"

8 september 2020, 10:58   Bijgewerkt: 8 september 2020, 11:49

Ludovit Reis hoopt komend seizoen te debuteren in Camp Nou. Als reserve voor het restant van de Champions League in Lissabon mocht de 21-jarige middenvelder al voorzichtig aan het grote werk snuffelen. De komst van Ronald Koeman naar FC Barcelona ziet de voormalig speler van FC Groningen bovendien als een voordeel voor zichzelf.

"Ik ben blij met zijn aanstelling. Hij kent de club. Als bondscoach heeft hij het goed gedaan. Hij kent me van Jong Oranje dus ik ben benieuwd hoe het gaat als ik terugkom", zegt Reis, die deze week met Jong Oranje op pad is, in het Algemeen Dagblad. "In Lissabon dacht ik: dit moet mijn podium worden. Als je dat meemaakt, wil je zulke wedstrijden ook spelen. Daar doe ik alles aan en als die kans komt, grijp ik hem met beide handen aan."

In zijn eerste seizoen voor Barcelona speelde Reis zijn wedstrijden in het B-team, waarmee hij naast promotie naar het tweede niveau greep. "Op het derde niveau speel je liever niet, maar ik ontwikkel me door de speelstijl enorm. Bij Groningen verdedigden we natuurlijk veel meer. Ik zit, train en speel bij de grootste club met de beste spelers. Dan kun je nog veel beter worden. Daarvoor ben ik in Barcelona."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen