Ook excuses van Greenwood: "Ik heb Southgate in steek gelaten"

8 september 2020, 13:14

In navolging van Phil Foden gaat ook Mason Greenwood door het stof. De achttienjarige aanvaller biedt zijn excuses aan voor zijn gedrag bij de Engelse ploeg, waarvoor hij vrijdag juist debuteerde. Na het Nations League-duel met IJsland kwam via de media naar buiten dat Greenwood en Foden vrouwen op bezoek hadden gehad in het spelershotel van Engeland. Daarom stuurde bondscoach Gareth Southgate het duo naar huis.

"Nu ik de kans heb om na te denken over wat er is gebeurd, kan ik alleen meer mijn excuses aanbieden aan iedereen die ik in verlegenheid heb gebracht", zegt Greenwood op de website van zijn club Manchester United. "Het is onverantwoord geweest om de COVID-19-protocollen, die spelers, personeel en publiek beschermen, te breken."

Lees ook: Foden door het stof: 'Ik ben jonge speler die nog veel moet leren'

Greenwood richt zich nog speciaal tot Southgate. "In het bijzonder wil ik mijn excuses aanbieden aan Gareth Southgate. Ik heb hem in de steek gelaten, terwijl hij zoveel vertrouwen in mij toonde. Spelen voor Engeland is een van de dingen waar ik het meest trots op ben. Alleen ik heb schuld aan deze enorme fout. Ik beloof mijn familie, de fans, Manchester United en Engeland dat dit een les is waarvan ik zal leren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen