Wiegman laat Van Domselaar debuteren in selectie Leeuwinnen

8 september 2020, 18:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de selectie van de Oranje Leeuwinnen die bestaat uit 24 spelers, is er ruimte voor één nieuwe naam. Bondscoach Sarina Wiegman heeft er namelijk voor gekozen om Daphne van Domselaar bij de groep te halen voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Rusland op 18 september.

De keepster van FC Twente is bij de groep gehaald omdat Loes Geurts vanwege een hersenschudding niet is opgeroepen. De twintigjarige Van Domselaar is de eerste doelvrouw van FC Twente en stond afgelopen weekend ook onder de lat in de eerste competitiewedstrijd tegen Ajax. Ook Sisca Folkertsma, die eveneens bij Twente speelt, is door Wiegman bij de ploeg gehaald. Zij werd vorig jaar voor het laatst opgeroepen.

Omdat Sherida Spitse door haar club Valerenga nog niet is vrijgegeven voor de interland, heeft Wiegman de selectie laten bestaan uit 24 speelsters in plaats van 23. Meldt de routinier zich, dan zal er een speelster afvallen. Nederland spelt op 18 september in Moskou tegen Rusland. Tot dusver gaat het met zes zeges in zes duels crescendo voor Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen