Brands heeft met Doucouré derde nieuwe middenvelder te pakken

8 september 2020, 19:44

Marcel Brands laat er geen gras over groeien bij Everton. De technisch directeur is bezig om het elftal te verbouwen en haalde de afgelopen dagen al Allan van Napoli en James Rodriguez van Real Madrid. De renovatie is compleet met de komst van Abdoulaye Doucouré. De Fransman maakt voor twintig miljoen pond de overstap van Watford.

De 27-jarige controleur is met zijn nieuwe club een contract voor drie jaar, met de optie op een extra seizoen, overeengekomen. Met de transfer blijft Doucoure behouden voor de Premier League, want met Watford was hij naar het tweede niveau gedegradeerd. De Fransman tekende in 2016 bij Watford dat hem destijds overnam van Stade Rennes. Hij speelde 129 Premier League-duels voor Watford waarin hij zeventien keer scoorde en twaalf assists gaf. De controleur staat bekend om zijn loopvermogen en duelkracht.

Doucouré staat te popelen om te schitteren voor Everton. "Er is sprake van een ambitieus project", zegt hij op de clubwebsite. "Een belangrijke reden om voor deze club te kiezen was het feit dat Marcel Brands en Carlo Ancelotti me echt graag wilden hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen