Memphis siert voorpagina: 'Nederlander wil naar Barça'

9 september 2020, 08:40

Inclusief lijger siert Memphis Depay woensdag de voorpagina van Mundo Deportivo. De Catalaanse sportkrant schrijft dat Ronald Koeman heeft aangedrongen op de komst van zijn Oranje-oogappel. Echter moet Barcelona nog wel een aantal spelers lozen om de komst van de oud-PSV'er überhaupt mogelijk kunnen maken.

Ook blijft de naam van Samuel Umtiti telkens vallen. Volgens MD wil Barcelona de verdediger inzetten om de transfersom van Memphis te drukken. De vraag is of Olympique Lyon op Umtiti zit te wachten. Dit werd eerder nog ontkend. Lyon verlangt dertig miljoen euro voor hun aanvoerder, terwijl Barcelona de waarde van Memphis tussen de 20 en 25 miljoen euro schat.

Het is ook niet voor niets dat Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas naar buiten heeft gebracht dat ook AS Roma geïnteresseerd is in Memphis. Al zouden de Fransen het allerliefst langer met hem doorgaan. Maar of dat nog reëel is? 'De Nederlander wil naar Barça en wil niets weten van contractverlenging bij Lyon', aldus Mundo Deportivo.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen