Karsdorp niet naar Atalanta, Genoa lonkt voor Czyborra

9 september 2020, 10:27

Rick Karsdorp verkast niet naar Atalanta. De Italianen hebben Cristiano Piccini aangetrokken in plaats van de oud-Feyenoorder. Atalanta zocht een nieuwe rechtsback na het vertrek van Timothy Castagne naar Leicester City. Piccini komt op huurbasis over van Valencia en beschikt Atalanta over een optie tot koop.

Karsdorp leek zich aanvankelijk bij de Nederlandse enclave in Bergamo te voegen. Door de komst van Piccini is dat niet langer aan de orde. Momenteel wordt Genoa genoemd als nieuwe club voor de speler van AS Roma. Volgens transferspecialist Gianluca Di Marzio is de werkgever van Lasse Schöne bereid te huren met een verplichte koopoptie van maximaal zeven miljoen euro.

Czyborra

Een andere oude bekende tekent sowieso bij Genoa, mits de medische keuring geen problemen oplevert. Lennart Czyborra laat zich vandaag (woensdag) medisch checken. Broodheer Atalanta gaat de oud-Heraclied voor twee seizoenen verhuren en spreekt een verplichting tot koop af met Genoa. Eerder liepen gesprekken tussen Czyborra en Cagliari op niets uit. De Duitse linksback speelde slechts een half jaar voor Atalanta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen