Ook Perisic verlaat Bayern, kans Coutinho bij Barcelona bevestigd

9 september 2020 – Bayern München laat Ivan Perisic terugkeren naar Internazionale. De 31-jarige Kroaat speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor de kampioen van Duitsland. De koopoptie van twintig miljoen euro werd al niet geactiveerd en ook onderhandelingen over een lagere transfersom leverden niets op. Bayern liet eerder Alvaro Odriozola (Real Madrid) en Philippe Coutinho (FC Barcelona) al terugkeren naar hun werkgever.

Ook Perisic verlaat Bayern, kans Coutinho bij Barcelona bevestigd

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Er is besloten dat we de drie spelers niet meer gebruiken", bevestigt Hansi Flick aan Abendzeitung. "Met Ivan, Philippe en Alvaro verliezen we spelers met veel kwaliteit. Ivan en Philippe toonden hun kwaliteiten vooral in de Champions League. We moeten zorgen dat we er kwaliteit voor terugkrijgen. Ik heb daar goede hoop op."

Perisic kwam 35 keer in actie voor Bayern, scoorde acht keer en bereidde tien doelpunten voor. Het is nu de vraag hoe zijn toekomst eruit ziet. De aanvaller heeft in Milaan nog een tweejarig contract.

Coutinho
Coutinho krijgt bij FC Barcelona in elk geval een nieuwe kans van Ronald Koeman, die na Bayern – Barça in de Champions League al belde met de Braziliaan. "Hij liet weten dat Philippe in zijn plannen voorkomt. Hij zag hem graag terugkeren bij Barcelona", zegt zaakwaarnemer Kia Joorabchian tegen TalkSport. "Het lijkt erop dat er veel is veranderd bij de club. Spelers als Coutinho, Dembele en Griezmann blijven allemaal onderdeel van de selectie."

Reacties

LaLiga

gerelateerd