'Memphis persoonlijk akkoord, woord nu aan Barcelona en Lyon'

9 september 2020, 14:10   Bijgewerkt: 9 september 2020, 14:26

Memphis Depay is een stapje dichterbij zijn droomtransfer naar FC Barcelona. De captain van Olympique Lyon heeft een persoonlijk akkoord bereikt met de Catalanen. De clubs moeten nog wel overeenstemming zien te bereiken. Gesprekken daarover gaan verder.

Dat meldt de zeer goed ingevoerde transferspecialist Fabrizio Romano. Eerder vandaag (woensdag) verscheen Memphis op de voorpagina van Mundo Deportivo. De Catalaanse sportkrant wist al zeker dat de oud-PSV'er naar Barcelona wil en niets voelt voor contractverlenging in Lyon. Barça zal het nu met de Fransen eens moeten worden over de transfersom. De blaugranas schatten de waarde van Memphis tussen de 20 en 25 miljoen, Lyon denkt aan 30 miljoen. Mogelijk dat Samuel Umtiti in de transfer betrokken wordt.

Wijnaldum

Romano heeft ook een update over Georgino Wijnaldum. Barcelona wil hem eveneens naar Camp Nou halen. Daarover wordt onderhandeld met de zaakwaarnemers van Wijnaldum. Barcelcona heeft nog een openingsbod neergelegd op de burelen van Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen