'PSV en Atalanta nog lang niet akkoord over Lammers'

10 september 2020, 08:23

De onderhandelingen tussen Atalanta Bergamo en PSV over Sam Lammers (23) verlopen allesbehalve soepel. De Italiaanse club wil de aanvaller graag overnemen, maar over de hoogte van de transfersom is vooralsnog geen akkoord bereikt. Het huidige bod van zeven miljoen is niet genoeg voor de Eindhovenaren.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. 'De club kan de geboden miljoenen (zeven in totaal) goed gebruiken, maar vindt dat Lammers behoorlijk wat meer waarde vertegenwoordigt. Complicerende factor is dat zijn contract volgend jaar al afloopt', stelt het regionale dagblad. Er leek al sprake van een akkoord voor een nieuwe verbintenis, maar de handtekening onder dat document ontbrak nog.

De nieuwe zaakwaarnemer van Lammers, Reza Fazeli, wekt bovendien veel ergernis over zijn manier van werken. Maar zolang de Serie A-club haar bod niet verhoogt naar minimaal tien miljoen euro, wil PSV niet praten en maakt Lammers deel uit van de A-selectie. Trainer Roger Schmidt zou de aanvaller namelijk graag behouden.

Lees ook: 'PSV verrast: Lammers wil vertrekken naar Atalanta'

Met Donyell Malen, Maximiliano Romero, Cody Gakpo, Noni Madueke, Joël Piroe en Bruma loopt er weliswaar nog genoeg concurrentie voorin, maar Lammers was zeker beoogd basisspeler. Zelf zou de spits overigens graag ingaan op het aanbod van Atalanta, maar dan zullen de clubs wel tot een akkoord moeten komen over de hoogte van zijn transfersom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen