Ziyech komend seizoen met rugnummer 22 bij Chelsea

10 september 2020, 09:45

Hakim Ziyech speelt komend seizoen officieel met rugnummer 22 bij Chelsea. De middenvelder annex aanvaller droeg het tricot in de voorbereiding ook al, maar officieel was het nummer nog van Christian Pulisic. De buitenspeler is bereid om het af te staan en gaat met rugnummer 10 aan de haal, waardoor Ziyech het zijne behoudt.

Dat heeft Chelsea bekend gemaakt via het clubkanaal. Ook de andere aanwinsten Timo Werner (11), Thiago Silva (6), Ben Chilwell (21) en Kai Havertz (29) hebben hun rugnummer te horen gekregen. Melang Sarr werd ook gepresenteerd door The Blues deze zomer, maar heeft geen rugnummer gekregen. Van hem is al langer bekend dat hij komend seizoen direct weer wordt verhuurd.

Ziyech begon zijn periode bij Ajax met rugnummer 22, maar kreeg later rugnummer 10. Dat moet hij na de komst van Dusan Tadic afstaan aan de Serviër, omdat verwacht werd dat de Marokkaan zou vertrekken. Uiteindelijk zou hij nog twee seizoenen spelen in Amsterdam met rugnummer 22, dat hij dus meeneemt naar Chelsea.

Lees ook: 'Ziyech moet debuut Premier League voorlopig uitstellen'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen