Doelman Postma kan naar ADO Den Haag

7 juli 2006, 09:21

Stefan Postma keert mogelijk terug naar de Nederlandse competitie. De voormalig doelman van FC Utrecht en De Graafschap, die de laatste jaren actief was in Engeland, heeft een aanbieding op zak van ADO Den Haag

De 29-jarige sluitpost weet echter nog niet of hij op deze aanbieding in zal gaan. "Ik wil niet tot de laatste speeldag vechten om degradatie", zegt hij tegen AD/ Sportwereld. "Aan de andere kant, ADO is een echte volksclub en de trainer wil me echt hebben."

Postma geeft de voorkeur aan een nieuw avontuur in het buitenland. Naar verluidt zouden ook clubs uit Turkije en het Oostenrijkse Austria Wien interesse hebben in de doelman. In Wenen zou hij in dat geval de opvolger worden van Joey Didulica, die naar AZ vertrok.

Sinds zijn vertrek uit de Nederlandse competitie, medio 2002, stond Postma onder contract bij Aston Villa en Wolverhampton Wanderers. In Birmingham kwam hij in drie seizoenen niet verder dan elf wedstrijden, maar bij the Wolves was hij dit seizoen eerste keus onder de lat.

Bij ADO Den Haag staan voor komend seizoen voorlopig alleen Josh Wagenaar en Robert Zwinkels als doelmannen onder contract. Vorig seizoen kon de club niet beschikken over Dorus de Vries en Jaroslav Drobny, maar beide keepers zijn inmiddels vertrokken uit het Zuiderpark. De Vries keept komend seizoen bij Dumfermline, terwijl Drobny weer terug is bij het Britse Fulham. Vorig seizoen huurde ADO de Tsjech van de ploeg uit Londen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen