'Ook Wigan Athletic meldt zich voor Landzaat'

7 juli 2006, 09:32

Naast Espanyol lijkt nu ook Wigan Athletic een poging te gaan ondernemen om Denny Landzaat weg te plukken uit Alkmaar. Volgens De Telegraaf is de Britse club bereid om het vereiste transferbedrag op tafel te leggen, waardoor de kans aanwezig is dat Espanyol alsnog naast het net zal vissen.

Bij Espanyol is men al dagenlang bezig met de eventuele komst van Landzaat. De speler zelf zou al een akkoord hebben bereikt met de clubleiding, het enige struikelblok lijkt voorlopig de transfersom die AZ wil hebben. Om dat probleem uit de wereld te helpen, komt een delegatie van Espanyol volgende week naar Alkmaar om met Noord-Hollanders om te tafel te zitten.

De Spanjaarden rekenen al voorzichtig op de komst van de 30-jarige middenvelder, maar inmiddels is er een kaper op de kust. Het Britse Wigan Athletic, dat vorig seizoen als promovendus zo opvallend goed presteerde in de Premier League, is naar verluidt bereid om aan de Alkmaarse eisen te voldoen. Het eerste bod van de club zou zelfs al heel dicht in de buurt van de vereiste 3,3 miljoen euro zijn, zo meldt De Telegraaf.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen